Certifikat

Udmærket med eKomi-bronzemærket!
Udmærket med eKomi-bronzemærket!
hotelopia.dk
hotelopia.dk
Hotelopia er en del af Hotelbeds Group, som er et ledende europæisk rejsebureau der tilbyder deres services til mere end 30 millioner kunder i mere end 180 lande på tværs af deres forskellige kendetegn. Hotelopias formål er, at hjælpe den individuelle rejsende der rejser i forretningsøjemed eller på fornøjelsesrejse, med at finde og reservere sit hotel nemt og sikkert, og til en passende pris. Vi tilbyder et stort udbud af forskellige hoteller og lejligheder, fra de helt enkle til luksushoteller og lejligheder med fem stjerner. Vi disponerer over de mest populære turistdestinationer i verdens afkroge, og vi arbejder hver dag med, at tilføje nye steder til vores website. Vores kunder kan vælge mellem mere end40.000 hoteller, på flere end 2.800 destinationer i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Caribien og Asien. Vi har et team af opmærksomme medarbejdere, der hjælper vores kunder og guider dem med det de har behov for.

Mere

Mindre


Reelle kunde bedømmelser

Super nem og hurtig bestillig af hotel.
Jeg har forsøgt flere gange at sende en mail og fortælle at jeg andkommer natten mellem den 2 og 3 kl. Ca. 4 am.
Jeg har brugt den anviste mail til ***
Det er ikke godt nok.
Meget nemt og hurtigt at bestille et værelse.
overskueligt og let/nem selvbetjening - booker faktisk ALTID ***
live chat
fint
Nem og overskuelig oversigt
Change to reservation could not be done without calling customer service. TheLine was bad and service slow and I was changed per minute. Finally the change was not what I har børn promised and I had to cancel the booking (fortunately was a simple task)
Betalingsdelen virkede ikke første gang med bryg af nem ID
The hotel was not good as 5 star hotel

Loading...
Hvad er eKomi?
eKomi sørger for en uafhængig og gennemskuelig service for samling og administration af kundeanmeldelser og bedømmelser. eKomi samler reelle kundeanmeldelser for butikker, produkter og tjenester.
The eKomi Seals