For virksomheder»
Certifikat for:
Udmærket med eKomi-bronzemærket!
Udmærket med eKomi-bronzemærket!
 

Bedømmelse for: Lyskilderdirekte.dk

 

4.3  /  5

Beregnet fra 89 kundeanmeldelser
(seneste 12 måneder)
Samlede bedømmelser: 711

Reelle kundeanmeldelser

Alle kundeanmeldelser er fra kunder, som har gennemført transaktioner med Lyskilderdirekte.dk

  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Stort udvalg, og hurtig ekspedition. Kan anbefales.
     
    den 13.12.2017 kl. 13:24
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    jeg fik IKKE det antal lyskilder jeg havde bestilt fra webshop.
    OG jeg fik IKKE det antal som stod på følgesedlen i pakken !!
    INGEN dansktalende kundeservice, men stilles videre til en i Polen, som er vanskelig at snakke med, da hun ikke er god til engelsk.
    efter reklamation sker der intet!! så jeg har mistet cirka *** kr.
     
    den 12.12.2017 kl. 09:47
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Gode priser og hurtig levering.
     
    den 12.12.2017 kl. 08:43
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Meget tilfreds med varen og hurtig levering
     
    den 10.12.2017 kl. 08:12
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Hurtig og nemt.
     
    den 08.12.2017 kl. 14:31
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Alt var i orden. Ekspeditionstid, forsendelse, betaling og varens tilstand.
     
    den 07.12.2017 kl. 10:13
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Stort udvalg og hurtig levering.
     
    den 06.12.2017 kl. 09:53
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Hurtig og effektiv levering. God indpakning
     
    den 06.12.2017 kl. 07:42
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Det tog desværre en uge før varen kunne afhentes i GLS shop. Leveringen var sat til onsdag, hvor den ikke kunne modtages hjemme. Derfor blev den omdirigeret til GLS shop, hvor varen kunne afhentes lørdag efter kl. 16.01.
     
    den 05.12.2017 kl. 11:31
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Ville ønske at I ikke sender mig flere mails om diverse tilbud. Jeg kan godt selv finde ud af at søge oplysninger når jeg har brug for dem.
     
    den 05.12.2017 kl. 11:04

Lyskilderdirekte.dk

  • Hos Lyskilderdirekte.dk specialiserer vi os i salg af pærer, belysning og armaturer fra verdens største belysning mærker inklusive Philips, Osram, Sylvania eller GE. Vi har mere end 300.000 tilfredse kunder! Lyskilderdirekte.dk har top kundeservice og pålidelige & hurtige logistik.

  • Adresse:

    Lyskilderdirekte.dk
    Herstedøstervej 27-29
    2620 Albertslund

  • Anbefaling:
  • Hjemmeside:
  • Kontakt:
    Tlf.: 89880971
    E-mail:
  • Autoriseret repræsentant:
    Any Lamp BV
  • Partner ID:
    LV363NW4U44FA9R
  • Status:
    gyldig
  • Alle bedømmelser:
    711
  • Sidst opdateret:
    13.12.2017 kl. 13:24
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

eKomi garanterer:

  • Pålidelig service
  • Sikker og transparent nethandel
  • Umiddelbart kontrol af servicekvaliteten
  • 664 positive kundeanmeldelser!

Hvad er eKomi?

eKomi sørger for en uafhængig og gennemskuelig service for samling og administration af kundeanmeldelser og bedømmelser. eKomi samler reelle kundeanmeldelser for butikker, produkter og tjenester.
mere »

The eKomi Seals

Standard
Rating less than 4.0 or less than 50 reviews
Bronze
Rating between 4.0 and 4.3
Silver
Rating between 4.4 and 4.7
Gold
Rating from 4.8 and up