For virksomheder»
Certifikat for:
Udmærket med eKomi-sølvmærket!
Udmærket med eKomi-sølvmærket!
 

Bedømmelse for: Lyskilderdirekte.dk

 

4.5  /  5

Beregnet fra 139 kundeanmeldelser
(seneste 12 måneder)
Samlede bedømmelser: 639

Reelle kundeanmeldelser

Alle kundeanmeldelser er fra kunder, som har gennemført transaktioner med Lyskilderdirekte.dk

  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Stor kompetent hjælp at medarbejder i kundeservice til at finde det rigtige produkt.
    Hurtig levering.
     
    den 27.06.2017 kl. 07:29
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Evt. give besked om hvor langt varerne er kommet, samt
    et ca. ankomsttidspunkt, så man kan være hjemme til modtagelsen.
     
    den 11.06.2017 kl. 18:40
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Meget hurtig levering, varen i perfekt stand.
     
    den 23.05.2017 kl. 11:05
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Hurtig levering af produkt, der ellers ikke er lettilgængeligt i fri handel. Virkelig tilfreds med service og pris
     
    den 02.05.2017 kl. 20:41
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Bestilte 3 lamper, der var på lager på webshoppen, men shoppen havde kun en. Hold gerne styr på jeres lagerbeholdning - også selvom lamperne kommer direkte fra Holland. Ellers fin og rimelig rettidig kommunikation.
     
    den 28.04.2017 kl. 17:13
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Grundig hjemmeside, hurtig levering og til en god pris.
     
    den 09.04.2017 kl. 02:08
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    God service men havde bare ikke regnet med at når jeg bestiller fra en .dk side at mine vare så skal sendes fra Holland
     
    den 12.03.2017 kl. 08:13
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Jeg var i tvivl om hvilket lys der var bedst til mit behov, jeg ringede og fik en rigtig god samtale dog med en engelsk talende, men hun lyttede og kom med råd, vi fandt frem til nogle helt andre end dem jeg havde tænkt, de var billiger og helt perfekte.

    Kraftig anbefaling herfra
     
    den 08.02.2017 kl. 08:19
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Jeg ringede for at få min ordre annulleret 45 min efter jeg havde godkendt den. Den blev annulleret, men I trak alligevel pengene, og jeg har stadig ikke fået dem igen.
     
    den 26.01.2017 kl. 09:28
  • Kundebedømmelse

     
    /  5
     
    Super hurtig pakning men der gik nogen tid før pakken kom afsted. Eller glimrende service.
     
    den 17.01.2017 kl. 08:57

Lyskilderdirekte.dk

  • Hos Lyskilderdirekte.dk specialiserer vi os i salg af pærer, belysning og armaturer fra verdens største belysning mærker inklusive Philips, Osram, Sylvania eller GE. Vi har mere end 300.000 tilfredse kunder! Lyskilderdirekte.dk har top kundeservice og pålidelige & hurtige logistik.

  • Adresse:

    Lyskilderdirekte.dk
    Herstedøstervej 27-29
    2620 Albertslund

  • Anbefaling:
  • Hjemmeside:
  • Kontakt:
    Tlf.: 89880971
    E-mail:
  • Autoriseret repræsentant:
    Any Lamp BV
  • Partner ID:
    LV363NW4U44FA9R
  • Status:
    gyldig
  • Alle bedømmelser:
    639
  • Sidst opdateret:
    27.06.2017 kl. 07:29
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

eKomi garanterer:

  • Pålidelig service
  • Sikker og transparent nethandel
  • Umiddelbart kontrol af servicekvaliteten
  • 602 positive kundeanmeldelser!

Hvad er eKomi?

eKomi sørger for en uafhængig og gennemskuelig service for samling og administration af kundeanmeldelser og bedømmelser. eKomi samler reelle kundeanmeldelser for butikker, produkter og tjenester.
mere »

The eKomi Seals

Standard
Rating less than 4.0 or less than 50 reviews
Bronze
Rating between 4.0 and 4.3
Silver
Rating between 4.4 and 4.7
Gold
Rating from 4.8 and up